Burgemeester Melis van de Groep heeft middels een statement het volgende aan de bevolking van Bunschoten-Spakenburg laten weten:
“De gemeente Bunschoten staat helaas weer bovenaan de lijst met de meestepositief geteste inwoners. Dit is een ernstige zaak! Ik moet bekennen dat ik de urgentie van gedragsverandering bij teveel inwoners nog niet voldoende merk.
Uit gegevens blijkt dat veel besmettingen in familiaire kring worden opgelopen. Daarom nogmaals de oproep om de sociale contacten zeer minimaal te houden. Ik begrijp hoe lastig dit is, ook met het oog op de komende feestdagen, maar het is wel nodig!
En maakt u zich ergens zorgen over? Neem gerust contact op met de boa’s of politie. Laten we ook elkaar helpen en aanspreken om ons aan de maatregelen te houden. Ik reken op u!”

Melis van de Groep
Burgemeester van Bunschoten

Vorig artikelMet Andere Woorden
Volgend artikelGedeelte Bikkersweg gesloten