Ahmed el Azzouti is bezig aan zijn laatste maanden in het shirt van IJsselmeervogels. De 30-jarige centrumspits en de technische commissie hebben in goed overleg besloten om de samenwerking aan het eindvan dit seizoen te beƫindigen.
El Azzouti kwam in de zomer van 2019 over van Kozakken Boys en kwam binnen als absolute topschutter. Die reputatie maakte hij ook in het shirt van IJsselmeervogels absoluut waar, door in 24 wedstrijden tot 15 goals te komen. Hij had hiermee een belangrijk aandeel in de lange deelname aan de titelstrijd, totdat de competitie wegens Corona werd afgebroken.

Ook dit seizoen is de spits belangrijk door in de vijf tot nu toe gespeelde wedstrijden maar liefst zes keer te scoren. Net als vorig seizoen is El Azzouti een vanzelfsprekendheid in de basiself.

Vorig artikelGert van Dijk erelid SV Spakenburg!
Volgend artikelCorona Bunschoten