Helaas gaat de traditionele nieuwjaarsreceptie van de gemeente Bunschoten begin januari niet door vanwege het coronavirus. In plaats daarvan komt de Lokale Omroep Spakenburg op maandagavond 4 januari2021 vanaf 19.15 uur met een live Nieuwjaarsspecial.
In deze live-uitzending kunt u o.a. de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Melis van de Groep bekijken. Verder wordt er met inwoners en de burgemeester teruggekeken op het afgelopen jaar en vooruitgeblikt naar 2021.

De Nieuwjaarsspecial is live te volgen via de zender van de Lokale Omroep Spakenburg op televisie, radio en via www.omroepspakenburg.nl.
De nieuwjaarstoespraak van de burgemeester is die dag vanaf 19.30 uur ook te zien via de social mediakanalen van de gemeente Bunschoten (@gembunschoten). U bent van harte uitgenodigd om de Nieuwjaarsspecial te bekijken!

Vorig artikelIkPas: 30 dagen zonder alcohol
Volgend artikelAmbassadeurs blij met gouden vondst