Spakenburg heeft met Lowie van Zundert een speler gehaald die voor de treffers moet gaan zorgen. De 22-jarige spits maakt na dit seizoen de overstap van De Treffers naar de Blauwen. Hij tekent een eenjarigcontract.
Na Boy van de Beek is Van Zundert de tweede aanwinst die Spakenburg ophaalt bij de rood-zwarten in Groesbeek. Dat is een voordeel, zegt de technische commssie van Spakenburg.
“Mooi is ook dat de twee spelers een klik hebben, gezien het feit dat Lowie regelmatig uit een voorzet van Boy heeft gescoord. Het zijn twee uitstekende spelers, waarbij de doelgerichtheid van Lowie een sterk wapen is”, klinkt het.
Van Zundert heeft een verleden bij NEC en RKC Waalwijk, maar bij die profclubs brak hij nooit door. In dienst van De Treffers was hij in anderhalf jaar goed voor 19 goals en 12 assists in de tweede divisie. Het zorgde eerder al voor interesse van Spakenburg, maar toen kwam de overstap niet rond.
Zeker na het aangekondigde vertrek van Jordi Bitter, was de komst van een aanvaller welkom aan de blauwe zijde van de Westmaat. “Lowie was vorig jaar al in beeld bij ons, omdat we gecharmeerd zijn van zijn kwaliteiten. Een speler met een uitstekende drive en scoringsdrift. En een speler die graag volgend seizoen om de prijzen wil meestrijden met Spakenburg, zo heeft hij aangegeven”, aldus de TC.
Bron: RTV Utrecht

Vorig artikelVrede op aarde!
Volgend artikelEemdijk verlengt 6 contracten