Maandag 28 december werd bekend dat er geen beloning zou worden uitgedeeld per ingeleverde kerstboom om drukte te voorkomen. Naar aanleiding van de reacties hierop is dinsdag 29 december gekeken naareen oplossing om hieraan gehoor te kunnen geven, met als resultaat dat de kerstbomenactie met de benodigde maatregelen doorgaat als anders.
Dat betekent dat je de kerstbomen op woensdag 6 januari 2021 kunt inleveren op de bekende locaties:
Tussen 13.00 en 14.30 uur
• De Action
• Het Aralveldje
• Het plein bij de Sweelinckstraat
• Plantsoen Bloemkamp (Rengerswetering)
• Pontje in Eemdijk
Tussen 14.45 en 16.00 uur
• Het Spuiplein
• De Rembrandt van Rijnstraat
• Park Koenraadswetering/Grootzeil
• De Immanuelkerk
• Sporthal De Kuil
Coronamaatregelen
Het feit dat de kerstbomenactie doorgaat, betekent dat het van groot belang is om de coronamaatregelen in acht te nemen. Houd voldoende afstand op locatie en let goed op de aanwijzingen ter plaatse. Verder willen wij u met klem vragen om de kerstbomen door de kinderen te laten inleveren. Eventueel helpende ouders kunnen wachten bij de kar of auto. Ook het verstrekken van het geld gebeurt op een veilige manier.
Ophalen vanaf 50
Heb je 50 of meer kerstbomen verzameld? Dan komen we ze bij je ophalen! In dat geval kan er een afspraak worden gemaakt met Snel Herstel via het telefoonnummer 033 – 299 1411.

Vorig artikelZiekenhuizen stromen over!
Volgend artikelDe beste wensen!