Eemdijk heeft het contract met Wesley Mink met een jaar verlengd.
Wesley kwam in de zomer van 2020 naar sportpark De Vinken toen hij de overstap maakte vanaf IJsselmeervogels. Helaas werd de competitiezoals bekend na vijf wedstrijden stilgelegd. Na gesprekken met Wesley is gebleken dat hij verder wilde bij de club.
“Het is fijn om te horen dat zowel Wesley en eerder al Rick het ondanks de beperkingen goed naar hun zin hebben bij Eemdijk. Beiden gaven in de gesprekken aan het gevoel te hebben nog niet klaar te zijn bij Eemdijk. Wesley is een veelzijdige speler die sterk aan de bal is, goed in de duels en zowel rechts- als linksback inzetbaar. We zijn trots dat hij ook volgend jaar bij Eemdijk speelt en zijn benieuwd naar zijn potentie”, zegt manager technische zaken Jan van Twillert.

Vorig artikelIJsselmeervogels geeft lokale helden steuntje in de rug
Volgend artikel‘Voor eeuwig jong!’