Jacob Mulder is tot overeenstemming gekomen voor een contractverlenging tot de zomer van 2022 met een opgenomen optie voor nog een extra seizoen. Mulder gaat hiermee zijn achtste seizoen in bij IJsselmeervogels.

JacobMulder startte in de zomer van 2013 bij IJsselmeervogels. De ervaren keeperstrainer was eerder actief bij VVOG, Sparta Nijkerk, SV Spakenburg en Almere City en is op de Westmaat bezig aan zijn zevende seizoen. Dit combineert Mulder sinds 2016 met een soortgelijke rol in de jeugdopleiding van PEC Zwolle, waar hij samenwerkt met Diederik Boer en Pieter Nijland en keeperstraining geeft aan de doelverdedigers van PEC Zwolle Onder 17 tot en met PEC Zwolle Onder 10.

Erwin van der Lugt van de Technische commissie over de contractverlenging: “Jacob vormt al een flink aantal jaar een stabiele waarde binnen de A-selectie. Uit de trainingen en het beperkt aantal wedstrijden blijkt dat onze keepers zich nog steeds ontwikkelen. We zijn erg blij met de doorontwikkeling van Jaimy, Stef en Julian en zien daarin de hand van Jacob. Zowel Jacob, als de keepers als wij zijn blij met elkaar, waarmee een contractverlenging een logisch gevolg is. Vanzelfsprekend zijn we daar erg blij mee.”

Vorig artikelVisserijmuseum
Volgend artikelMet Andere Woorden