Julian Prinsen maakt ook volgend seizoen deel uit van de A-selectie van IJsselmeervogels. De 19-jarige uit Amersfoort afkomstige doelverdediger is bezig aan zijn eerste seizoen en verlengt zijn contractmet een seizoen, tot de zomer van 2022.
Prinsen is bezig aan zijn zesde seizoen op de Westmaat. De uit Amersfoort-Nieuwland afkomstige doelman begon zijn voetballoopbaan bij ASC Nieuwland en doorliep vanaf Onder 15-1 alle selectie-teams van IJsselmeervogels. Afgelopen zomer stapte de Amersfoorter over naar de A-selectie.
“Julian is een talentvolle keeper die zich in de voorbereiding en de eerste weken van het seizoen heeft laten zien. In de luwte ontwikkelt hij zich steeds dichter richting het niveau van Jaimy en Stef. Een vervelende vingerblessure gooide roet in het eten en houdt hem nu al geruime tijd aan de kant. Dit neemt niet weg dat de TC ervan overtuigd is dat Julian na deze blessure de stijgende lijn weer snel zal oppakken en zich steeds verder zal gaan ontwikkelen. We zijn als TC erg content met een langer verblijf van Julian en wensen hem veel succes”, vertelt Erwin van der Lugt.

Vorig artikelNiels de Jong terug op het oude nest
Volgend artikelTot 9 februari in harde lockdown