Door de overheid is besloten dat de derde tijdelijke sluiting van Dierenpark Amersfoort met drie weken is verlengd. De verlenging duurt tot en met in ieder geval 9 februari. Veiligheid en gezondheid staannatuurlijk voorop, maar het team van het dierenpark laat weten: ‘niet te kunnen ontkennen dat deze verlenging voor extra uitdagingen zorgt…’.

In de tussentijd zit men overigens niet stil. Ook als de poorten zijn gesloten, zorgen de dierverzorgers natuurlijk ook goed voor de dieren en wordt er, binnen de financiële omstandigheden, onderhoud aan het park uitgevoerd. Daarnaast is men zich aan het voorbereiden om bezoekers – uiteraard wanneer het kan – weer veilig te mogen begroeten in het dierenpark. Want wát kijken zij er naar uit om de kleine en grote bezoekers weer te zien klimmen, klauteren en dieren spotten in het park midden in het bos.

Heb je een abonnement of ticket? Bekijk dan op de website wat voor jou van toepassing is, voordat je contact opneemt.
De medewerkers van het park willen iedereen bedanken voor alle donaties, berichtjes en betrokkenheid. De bezoekers maken het park compleet. Wil je extra helpen of een donatie doen: kijk op: www.dierenparkamersfoort.nl. Voor nu: houd vol, blijf gezond en volg de online kanalen voor de laatste updates uit het park.

Vorig artikelMet Andere Woorden
Volgend artikelVandalisme-thermometer