De 26-jarige linksbenige middenvelder Darren Rosheuvel komt over van de Wooter Academy naar IJsselmeervogels en kwam deze week een contract overeen tot de zomer van 2022.
Rosheuvel maakte in zijn jeugddeel uit van de jeugdopleidingen van HFC Haarlem en Ajax. Hij haalde Ajax Onder 19, met wie hij kampioen werd. In 2013 staptender In de Domstad debuteerde Rosheuvel in 2015 in de Eredivisie.
Het jaar daarop promoveerde het beloftenteam van Jong FC Utrecht als kampioen van de beloftencompetitie naar de Eerste divisie, toen Jupiler League geheten. Daar speelde hij het hele seizoen in het beloftenteam. Als speler van Jong FC Utrecht, speelde hij ook al officiële wedstrijden op De Westmaat, toen speellocatie waar Jong FC Utrecht haar wedstrijden speelde.
In 2017 maakte Rosheuvel de overstap naar Cambuur, waar hij uiteindelijk nog speelde in de play-offs voor promotie. Toch maakte hij de overstap naar Telstar, waar hij uiteindelijk elf keer in actie kwam in het seizoen 2018/19. Het seizoen daarop leek Rosheuvel daan te sluiten bij Quick Boys, maar gedoe rond de overschrijving zorgde ervoor dat die overstap niet doorging.
Erwin van der Lugt: “Darren is een controlerende linkermiddenvelder met veel spelinzicht, die door zijn manier van spelen andere spelers beter laat functioneren. Hij zorgt voor balans in het elftal en neemt medespelers op een positieve manier mee in zijn sportbeleving. Hij is op meerdere posities inzetbaar, wat voor een team altijd prettig is.”.
Darren Rosheuvel is na Jesse Wielinga, Daniel van Son en Khalid Tadmine de vierde versterking bij IJsselmeervogels.

Vorig artikelVerbod op onttrekken oppervlaktewater opgeheven
Volgend artikelGEFELICITEERD!!!