Aan de Heemskerklaan in Baarn een auto in brand gestoken. Het was lang niet het eerste incident in de straat. Vorig jaar ging daar al twee keer eerder een auto in vlammen op.

Doelwit was toen de BMWvan de directeur van Kees Dijkman Containers. Dat jaar werden eveneens op twee verschillende momenten in totaal zes vrachtwagens van het bedrijf in Den Dolder in brand gestoken.

In de nacht van vrijdag naar zaterdag werd opnieuw een BMW in brand gestoken, al ging het dit keer om de auto van de buurman van de directeur. De brandweer arriveerde rond 03.20 uur. Buren waren toen al bezig met het blussen van de brand, maar konden niet voorkomen dat de auto grote schade opliep.

De politie stelde naar aanleiding van de vorige branden een onderzoek in. Onderzocht werd onder meer of er een verband was tussen de branden in Baarn en Den Dolder.

Vorig artikelKerkdienst Zuiderkerk
Volgend artikelGetuigen gezocht