De decemberactie van de Vrienden van Meander is méér dan geslaagd. Met de verkoop van oliebollen en appelbeignets werd een bedrag van maar liefst € 3.150,- opgehaald voor de aankleding en inrichting vanhet nieuwe borstkankercentrum. “Als Vrienden van Meander zijn we heel blij met de opbrengst van de oliebollenactie. Het is geweldig om te zien dat men in deze lastige tijd toch de moeite heeft genomen om naar onze drive thru te komen. Natuurlijk hopen we eind 2021 iedereen weer ‘gewoon’ te kunnen ontvangen in de Laan”, aldus Mark Röell, voorzitter van de Vrienden van Meander en burgemeester van Baarn.

Dit jaar was de verkoop van de heerlijke oliebollen en appelbeignets van Patisserie van Gent niet op meerdere dagen vanuit de Laan in Meander maar via een speciale drive thru op de parkeerplaats aan de rechter achterzijde van het ziekenhuis. Op 30 en 31 december was het een komen en gaan van auto’s die langs reden om de oliebollen en appelbeignets coronaproof af te halen.

De Vrienden van Meander zetten zich met diverse fondsenwervende acties in voor projecten gericht op het welzijn van patiënten en bezoekers. In de afgelopen jaren zijn al vele doelen behaald zoals meer groen, kunst, speelplekken, bedbanken en een prettige inrichting en aankleding van afdelingen. Meer informatie over de Vrienden van Meander is te vinden op: www.vriendenvanmeander.nl

Vorig artikelBenoeming
Volgend artikelrellen in Amersfoort