De maand februari staat in het teken van de Omgevingsvisie. De gemeente Bunschoten wil graag samen met u nadenken over de toekomst van onze gemeente. Uw bijdrage is belangrijk! Hoe moet onze gemeenteer volgens u in het jaar 2040 uitzien? Dat is waar het om gaat in deze Omgevingsvisie.
U kunt uw stem op meerdere manieren laten horen, namelijk door de enquête in te vullen en door deel te nemen aan (één van) de meedenkavonden tijdens de maand van de Omgevingsvisie.
Denkt u mee over de toekomst van Bunschoten? Dat kan door de enquête in te vullen via www.bunschoten.nl/omgevingsvisie. In de enquête komen vragen aan de orde over de identiteit van onze gemeente en over de vier onderwerpen van de meedenkavonden. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten en is anoniem.
Naast de enquête kunt u dus ook meedenken tijdens de digitale bijeenkomsten. In totaal zijn er vier meedenkavonden met elk een ander thema, namelijk:
1. Typisch Bunschoten
(donderdag 4 februari)
2. Wonen in Bunschoten
(dinsdag 9 februari)
3. Duurzaamheid in Bunschoten
(dinsdag 16 februari)
4. Ondernemen in Bunschoten
(woensdag 3 maart)
Elke meedenkavond start om 19.30 uur en duurt om en nabij twee uur. Op www.bunschoten.nl/omgevingsvisie vindt u alle informatie over deze online bijeenkomsten en kunt u zich direct gratis aanmelden.
Wilt u meer weten over de Omgevingsvisie? Kijk dan op www.bunschoten.nl. Daar vindt u ook de gemeentelijke krant terug over dit onderwerp die op 13 januari huis-aan-huis is verspreid.

Vorig artikelGrootschalig testen in de gemeente Bunschoten
Volgend artikelBeweging 3.0 verzorgt coronapatiënten uit regio