Eind 2021 of begin 2022 wordt gestart met het vervangen van het riool in de Schildersbuurt. Dit betekent dat een groot deel van de openbare ruimte in de wijk moet worden opengebroken. Van deze gelegenheidwordt gebruikgemaakt om de wijk opnieuw in te richten. Hierbij is de gemeente Bunschoten benieuwd naar meningen en ideeën van buurtbewoners. Woont u in de Schildersbuurt? Neem dan deel aan de online bewonersavond op maandagavond 8 februari.
Een groot aantal buurtbewoners heeft op het online platform schildersbuurt.buurbook.nl al ideeën gedeeld. Buurtbewoners die zich nog niet op dit platform hebben aangemeld, hebben onlangs een uitnodiging gekregen om dit alsnog te doen en zo mee te denken over hun woonomgeving.
Op maandag 8 februari om 19.30 uur vindt de tweede online bewonersavond plaats. Tijdens deze avond worden buurtbewoners via een buurtspel live betrokken bij de diverse bouwstenen en ontwerpen die zijn opgesteld voor de wijk. Tijdens de livestream kunnen buurtbewoners vragen stellen of opmerkingen plaatsen. Om te reageren, stemmen en meedoen is een BUURbook-account nodig waarop men ingelogd is.

Vorig artikelGefeliciteerd!
Volgend artikelIKTESTMEE