Wilt u meedenken over de toekomst van de gemeente Bunschoten? Dan is dit uw kans! Voor het opstellen van de Omgevingsvisie organiseert de gemeente in totaal vier digitale meedenkavonden waarbij zij samenmet u gaat kijken hoe de gemeente Bunschoten er in het jaar 2040 uit zou moeten zien.
De derde meedenkavond is op dinsdag 16 februari om 19.30 uur. U kunt zich aanmelden via de website www.bunschoten.nl/meedenkavonden om mee te denken over het onderwerp Duurzaamheid in Bunschoten.
Duurzaamheid is een breed thema. Hoe willen we omgaan met duurzame energie? Willen we windmolens, zonnepanelen of toch een andere vorm van duurzame energie? Hoe kunnen we woningen realiseren zonder gasaansluiting? Hoe beschermen we onze gemeente tegen klimaatverandering? En hoe zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk materiaal opnieuw kan worden gebruikt? Allemaal vragen waarover de gemeente graag met u verder praat.
Op woensdag 3 maart staat de vierde meedenkavond gepland over ondernemen. Ook voor die avond kunt u zich al aanmelden.

Vorig artikelKoningsspelen in aangepaste vorm
Volgend artikelVacature Toezichthouder WABO