Wist u dat er in de gemeente Bunschoten een subsidieregeling is waarmee woningeigenaren € 65,- kunnen gebruiken voor de aanschaf van energiebesparende producten? Dit kan door met een persoonlijke codevia een webshop spullen te bestellen of door gebruik te maken van de cashbackactie.
Het gaat bij deze actie niet alleen om grote aankopen als zonnepanelen of vloerisolatie, maar vooral om de kleinere energiebesparende maatregelen. U kunt hierbij denken aan de aanschaf van een waterbesparende douchekop, ledverlichting of een energiezuinige wasmachine. Uw huis klaarmaken voor de toekomst begint namelijk met het nemen van kleine energiebesparende maatregelen.
De bespaaractie is onderdeel van de ‘Subsidie Energievoucher’, die de gemeente Bunschoten verstrekt aan woningeigenaren die energiebesparende maatregelen nemen in hun woning. Deze subsidie wordt uitgevoerd door het Energieloket van de gemeente Bunschoten, het Duurzaam Bouwloket. Alle informatie en online shoppen via www.duurzaambouwloket.nl.

Vorig artikelNieuwe afvalenquête
Volgend artikelWinterwonderland