Bent u ondernemer in de gemeente Bunschoten en heeft u bepaalde vragen waar u hulp bij nodig heeft? Dan kunt u terecht bij Dennis van der Heijden. Als bedrijfscontactpersoon is hij het eerste aanspreekpuntvoor ondernemers in de gemeente Bunschoten.
U kunt als ondernemer met al uw vragen bij Dennis terecht. Hij zorgt er vervolgens voor dat uw vraag bij de juiste medewerker terechtkomt en bewaakt daarbij de voortgang van het proces. Ook kunt u de bedrijfscontactpersoon om advies vragen als u bijvoorbeeld een vergunning nodig heeft, maar niet weet hoe dit in zijn werk gaat. Misschien heeft u wel advies nodig met betrekking tot het coronavirus of wilt u meer weten over een besluit van het gemeentebestuur. Dennis denkt graag met u mee.
Om contact op te nemen, kunt u bellen naar het telefoonnummer 033 – 299 1521 of mailen naar d.vanderheijden@bunschoten.nl. Meer informatie over de bedrijfscontactpersoon kunt u vinden op www.bunschoten.nl/bedrijfscontactpersonen.
Wist u dat de gemeente Bunschoten ook graag bij uw bedrijf op bezoek komen? Ook daarvoor kunt u contact opnemen met Dennis van der Heijden. Vanwege het coronavirus vinden deze bezoeken tijdelijk digitaal plaats. Juist in deze tijd gaat de gemeente graag met u het gesprek aan om erachter te komen hoe het met u en uw onderneming gaat en waar zij u bij kunnen helpen.

Vorig artikelOok dit weekend wordt drukte verwacht
Volgend artikelGeef uw mening over de Energietransitie