Jan van Diermen keert na een verhuurperiode aan VV Eemdijk weer terug naar de Blauwen. De creatieve middenvelder – die een groot deel van zijn voetbaljeugd heeft doorgebracht bij De Graafschap – sluitvolgend seizoen weer aan bij de A-selectie van SV Spakenburg. Mede door een blessure en de abrupt gestopte competitie vanwege het coronavirus heeft de verhuurperiode aan de Diekers niet gebracht wat gehoopt, namelijk speelminuten maken op een hoog niveau. Komend seizoen mag de 18-jarige middenvelder zijn voetbalkunsten weer voor de Blauwe aanhang laten zien.

Dat geldt ook voor Jeffrey van de Groep. De 20-jarige Spakenburger maakte op 26 mei 2018 al zijn officiële debuut voor de Blauwen in de thuiswedstrijd tegen Jong Almere. Het leek de opmaat naar meer minuten, maar een zware heupblessure gooide destijds roet in het eten. Gelukkig is Jeffrey volledig hersteld en heeft veel indruk gemaakt tijdens wedstrijden van het tweede elftal.

Vorig artikelTeststraat Immanuelkerk beklad
Volgend artikelHoofdtrainer gezocht