Door de overheid is besloten dat de derde tijdelijke sluiting van dierenpark Amersfoort nogmaals is verlengd. De verlenging duurt tot en met in ieder geval 15 maart.
Het voorjaar hangt in de lucht: debomen worden steeds groener, de jonge leeuwenwelpjes groeien op en olifantje Yindi ontdekt steeds vaker het buitenverblijf. Het personeel kijkt er enorm naar uit om de kleine en grote bezoekers juist nu in te zien klimmen en klauteren. Maar…men zit niet stil. Ook als de poorten zijn gesloten, zorgen de dierverzorgers natuurlijk goed voor de dieren. Het voorjaarsgroen wordt goed verzorgd en er wordt, binnen de financiële mogelijkheden, onderhoud aan het park uitgevoerd. Er worden voorbereidingen getroffen om bezoekers – uiteraard wanneer het kan – weer veilig te mogen begroeten in het dierenpark. Bezoekers maken het park compleet!
De afgelopen weken werden weer heel veel donaties, steun en betrokkenheid ontvangen. Dank namens het gehele dierenpark! Wil je ook helpen of een donatie doen? Bekijk dan de opties om te steunen. Informatie, ook over tickets en abonnementen: www.dierenparkamersfoort.nl
Voor nu: houd vol, blijf gezond en volg de online kanalen voor de laatste updates uit het park. Bekijk de nieuwe YouTube-serie Carlijns Dierenvraag: Carlijn gaat samen met een dierverzorger op pad om een dierenvraag van een kind te beantwoorden. Namens het Team van Dierenpark Amersfoort: hopelijk tot snel, men kijkt naar je uit!

Vorig artikelNatuur en landschap beschermen
Volgend artikelGrootschalig testen