De maand van de Omgevingsvisie is bijna voorbij. De laatste meedenkavond is op woensdag 3 maart vanaf 19.30 uur. Dan praten we over alles wat te maken heeft met werken en ondernemen in Bunschoten in 2040.Het gaat over de toekomst van de bedrijventerreinen, over de detailhandel, de horeca en de andere bedrijven in het centrum, maar ook over het open landschap waarin de boeren actief zijn. Bent u ondernemer of heeft u ideeën voor de toekomst van onze bedrijven? Meld u dan aan en denk mee. Aanmelden kan via www.bunschoten.nl/meedenkavonden.
Hoe moet onze gemeente er in 2040 uitzien? Daar gaat het om in de Omgevingsvisie. Uw mening is daarbij onmisbaar. De enquête op www.bunschoten.nl/omgevingsvisie staat nog open tot en met 3 maart 2021. Heeft u deze nog niet ingevuld? Doe het snel en laat de gemeente Bunschoten weten wat uw wensen en ideeën voor de toekomst van Bunschoten zijn. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten en is anoniem.

Vorig artikelCamera in beeld
Volgend artikelMist…….