De online kaartverkoop van DierenPark Amersfoort wordt verzorgd door een externe organisatie genaamd Ticketcounter. Helaas hebben zij een bestand met persoonsgegevens onbewust is gelekt. Het betreft gegevensvan bezoekers die via www.dierenparkamersfoort.nl kaartjes hebben gekocht en/of een tijdslot hebben gereserveerd in de periode van 23 juli 2018 tot en met 4 augustus 2020.

Bezoekers die in deze periode kaartjes hebben gekocht en/of een tijdslot hebt gereserveerd, hebben een mail van het dierenpark ontvangen.

Hoor je bij deze groep bezoekers? Dan is het belangrijk dat je extra waakzaam blijft op verdachte berichten via de mail, telefoon of andere communicatiemiddelen. Ga nooit op deze berichten in en klik niet op onbekende links. Ticketcounter, DierenPark Amersfoort of je eigen bank zal nooit telefonisch, per mail, per WhatsApp of op welke andere wijze dan ook, vragen om pincodes, persoonlijke inloggegevens of om overboekingen tussen bankrekeningen of andere vertrouwelijke financiƫle handelingen uit te voeren. Mocht je een verdacht bericht ontvangen, neem dan altijd contact op met de betrokken instantie via de vaste contactgegevens die je van deze organisatie hebt.

Wil je weten welke gegevens precies zijn gelekt? Via de beveiligde website van Ticketcounter kun je je e-mailadres invoeren. Je ontvangt dan een mail met de gegevens die bij Ticketcounter bekend zijn.

Vorig artikelMaandelijkse telling Westdijk
Volgend artikelCorona-maatregelen in het stemlokaal