Museum Spakenburg: In normale tijden hèt museum waar de geschiedenis van de gemeente Bunschoten tot leven komt. Op dit moment helaas gesloten, maar zodra dat kan wordt het weer geopend, om weer vele honderdenbezoekers te ontvangen. Dat kan alleen maar als er voldoende vrijwilligers zijn. Mensen die ervoor zorgen dat bezoekers gastvrij worden ontvangen, worden rondgeleid en met een tevreden gevoel het museum weer verlaten. Hiervoor zijn is men op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers.

Vindt u het leuk om veel verschillende mensen te ontmoeten? Mensen die een dagje uit zijn en een zonnig humeur hebben?
Museum Spakenburg zoekt gastvrouwen en gastheren voor het wegwijs maken van de bezoekers. Het geven van rondleidingen of informatie over wat er in het museum is te zien. Lijkt u dat leuk? Dan bent u bij Museum Spakenburg van harte welkom als vrijwilliger.
Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat u wordt ingewerkt. Het is overigens niet nodig dat u alles weet over het museum. Gaandeweg komt dat prima voor elkaar.
Ook zijn mensen nodig die op bepaalde tijdstippen willen invallen bij drukte of afwezigheid van andere vrijwilligers.

Daarnaast zijn er andere activiteiten die het jaar door in het museum plaatsvinden. Denk aan het onderhoud van het terrein en educatieve activiteiten. Mocht u ergens belangstelling voor hebben, dan bekijkt men samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Voor nadere informatie kunt u even contact opnemen met het museum, telefoon 033-298 33 19 of via de email: info@museumspakenburg.nl. Omdat er gedeeltelijk thuis gewerkt wordt kunt u het beste op woensdag of donderdag bellen. Hopelijk kunt u tezijnertijd als vrijwilliger begroet worden in het museum!

Vorig artikelZorgkosten terug via de belasting
Volgend artikelOnrustige nacht in Hoogland