Op vrijdag 2 en zaterdag 3 april zullen vanaf zeven locaties lichtstralen de hemel boven Amersfoort verlichten. Onder de naam Connecting Lights zetten de culturele instellingen letterlijke een stip opde horizon. Bij het ondergaan van de zon, om 20:15 uur tot 23:00 uur zullen de lichten over de stad schijnen. Ondanks dat de deuren van onze culturele instellingen langer gesloten blijven, willen wij de stad en zijn kunstenaars in het licht zetten.

Boodschap
“Voor de kunstenaars. De acteurs en komedianten. De zangers en muzikanten. De schrijvers en poëten. Zij die het licht van het podium betreden of in het donker van de coulissen staan. Die met pen of verf de wereld kleuren. Zij die onrust stoken, hun fantasieën delen en de sleur van de dag doen vergeten…Voor hen zetten wij een stip op de horizon”.

Vorig artikelBlauw Omgevingsprogramma 2022-2027
Volgend artikelBijna vijf schoorsteenbranden per dag in 2020