Groep 7 van de Bacinckschool doet mee aan het Unicef Kinderrechten Filmfestival. Hun film is te zien via YouTube. Een leuke film met een boodschap. Kijk het filmpje helemaal af, want dan telt uw viewtelt mee om de finale te bereiken!
Alle kinderrechtenfilms zijn te bekijken op het KRFF YouTube kanaal. De videowebsite is geliefd onder kinderen en staat in de top 250 van best bekeken Nederlandse YouTube kanalen. De films op het kanaal zijn bij elkaar al meer dan 120 miljoen (!) keer bekeken.
Het filmproject eindigt met een grootse livestream-finale aan het einde van het schooljaar waar filmawards worden uitgereikt voor o.a. beste acteerpresentaties en beste film. Uiteraard hoopt groep 7 op zoveel mogelijk views, zodat ze de finale bereiken!

Vorig artikelPilot afgelopen
Volgend artikelGeen regiotoernooi met topamateurs