In de Maand van de Omgevingsvisie konden basisschoolkinderen een eigen kunstwerk maken van de kleurplaat uit de themakrant over de Omgevingsvisie die eerder dit jaar is verschenen. Op dinsdag 23 maartheeft wethouder Huig van Barneveld de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de teken- en kleurwedstrijd.
Een jury heeft eerder alle inzendingen van de jonge kunstenaars beoordeeld en uiteindelijk drie winnaars aangewezen. De winnaars ontvingen een cadeaubon en een dopper uit handen van de wethouder.
Wethouder Huig van Barneveld is erg enthousiast over alle inzendingen. Niet alleen over de tekeningen zelf, maar ook over de wensen en ideeën voor de toekomst. Daarover zei hij: “Het is mooi om te zien dat ook jonge kinderen als jullie zich al zo betrokken voelen bij onze mooie gemeente. Dat is belangrijk, want de toekomst van Bunschoten is jullie toekomst. Veel dank dus aan alle inzenders.”
Voor de inzenders die buiten de prijzen zijn gevallen, is er een leuke troostprijs die zij binnenkort ontvangen of wellicht al ontvangen hebben.

Vorig artikelGeen regiotoernooi met topamateurs
Volgend artikelSluiting henneppand