Vanaf woensdag 31 maart gaat de avondklok een uur later in. Dat betekent dat iedereen tussen 22.00 uur ’s avonds en 4.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Het is dan verboden om zonder geldige reden op straatte zijn.
Het aanpassen van de avondklok is de enige wijziging die vorige week door het kabinet bekend werd gemaakt. De rest van het huidige pakket met maatregelen is verlengd tot en met 20 april.
Steeds meer mensen zijn door vaccinaties beschermd tegen het coronavirus. Maar er worden nu ook nog steeds mensen ziek. De basisregels helpen om besmetting van uzelf en anderen met het coronavirus te voorkomen. Ook als u al gevaccineerd bent. Als we onze handen wassen, 1,5 meter afstand houden en testen en thuisblijven bij klachten worden er minder mensen besmet. Zo is er sneller weer meer mogelijk.
Heeft u last van klachten die passen bij het coronavirus? Wacht niet en laat u zo snel mogelijk testen. Dat kan op afspraak bij de testlocatie naast Zorg- en Wooncentrum De Haven. Een afspraak maakt u gemakkelijk via www.coronatest.nl of 0800 – 1202.

Vorig artikel
Volgend artikelANWB Kinderfietsenplan ontvangt 958 fietsen uit Utrecht