Vorige week kregen wij per e-mail het volgende bericht:

Op 25 maart lanceerde TeamAlert de Tripvrij Drugsbril voor jongeren die wel eens onder invloed van drugs autorijden, om hen te helpen veiligerthuis te komen.
TeamAlert ontwikkelde de Tripvrij Drugsbril om jongeren te helpen om geconcentreerder en alerter te autorijden, na het gebruiken van drugs.
TeamAlert heeft de Tripvrij Drugsbril niet voor niks bedacht. Drugs in het verkeer is een serieus probleem en komt nog veel te vaak voor in Nederland. Het levert levensgevaarlijke situaties op, met alle gevolgen van dien. TeamAlert wil aandacht voor dit probleem vragen en jongeren bewust maken van deze gevaren, zodat zij niet onder invloed van drugs achter het stuur kruipen en veilig onderweg zullen zijn.

De Los had zo haar bedenkingen over het bericht en besloot het niet te plaatsen, omdat het wel erg veel van een aprilgrap weg had. Op 1 april kwam het volgende bericht van TeamAlert:

Veel jongeren zagen de Tripvrij Drugsbril wel zitten: maar liefst 122 jongeren bestelden de bril. Toch moet TeamAlert hen teleurstellen; deze bijzondere bril bestaat niet, maar is een 1 aprilgrap!

Vorig artikelGewijzigde afvalinzameling
Volgend artikelGemeentehuis gesloten