In de zomer is het aangenaam vertoeven bij ’t Kleine Zeetje. Dit plezier kan echter bedorven worden door loslopende honden en hondenpoep op het strand en de ligweide. Daarom geldt er van 1 april tot enmet 31 oktober een verbod voor honden in dit gebied.
Gedurende de zomerperiode zijn honden wel welkom op het voetpad langs het strandje. Hierbij geldt wel de voorwaarde dat de hond is aangelijnd. Daarnaast moeten hondenbezitters voorkomen dat hun hond uitwerpselen achterlaat in dit gebied. Poept de hond? Dan dient de eigenaar dit op te ruimen. Zo kan iedereen ongestoord genieten aan het water.
In de winterperiode, van 1 november tot en met 31 maart, zijn honden wel toegestaan bij ’t Kleine Zeetje. Dan is dit gebied een losloopgebied met opruimplicht.

Vorig artikelBart Hoolwerf naar marathonploeg Jumbo-Visma
Volgend artikelGewijzigde afvalinzameling