De Kleine Rooie Vogels, ook wel KRV genoemd zijn de jongste actieve voetballers/sters binnen de IJsselmeervogels. Voor deze mooie groep leden wordt een coördinator gezocht die het eerste aanspreekpuntis voor de ouders van deze jongste groep voetballers/sters.

De voornaamste taken van de coördinator zijn de communicatie omtrent de Kleine Rooie Vogels richting ouders, de communicatie met de trainers van de woensdag en op zaterdag samen met de andere KRV-teamleden alles in goede banen leiden. De functie kan ook door twee personen ingevuld worden.

Wil je graag op deze actieve manier bijdragen aan de Kleine Rooie Vogels? Stuur dan een e-mail naar hoofdopleidingen@ijsselmeervogels.nl en dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Vorig artikelApen speuren naar paaseieren
Volgend artikelLentebeeld???