Heeft u er altijd al van gedroomd om een eigen stuk grond te hebben waar u een vrijstaande woning op kan bouwen? Dan is dit uw kans! Er zijn namelijk vier vrije kavels te koop voor particulieren op eilandvier van Rengerswetering.

De kavels hebben een oppervlakte van zo’n 371 m2, 415 m2, 450 m2 en 383 m2. Heeft u interesse? Vul dan het inschrijfformulier in op www.bunschoten.nl/vrije-kavels. Het inschrijfformulier moet uiterlijk vrijdag 7 mei 2021 voor 17.00 uur bij de gemeente Bunschoten binnen zijn.

De verwachting is dat er meerdere belangstellenden zijn voor de kavels. Daarom vindt de toewijzing plaats door middel van een loting. Aan de hand van uw inschrijving krijgt u een lotnummer toegewezen. Een notaris bepaalt met de loting de volgorde aan wie de kavels worden aangeboden. Op basis van die volgorde neemt de gemeente vervolgens telefonisch contact op met de inschrijver om een keuze te maken uit de beschikbare kavels en worden de kavels toegewezen. Inschrijvers die geen kavel krijgen toegewezen, worden op de reservelijst geplaatst.

Alles wat u moet weten over de (verkoop)voorwaarden leest u op www.bunschoten.nl/vrije-kavels. Daar vindt u, naast het inschrijfformulier, ook het stedenbouwkundig plan, de kavelpaspoorten, de grondverkoop per kavel en de koopovereenkomst.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met het telefoonnummer 033 – 299 1411.

Vorig artikel‘Je raakt er niet LOS van’
Volgend artikelJongeren in actie voor anderen