Ben jij tussen de 14 en 27 jaar oud? En wil je werken aan je talent, nieuwe dingen leren en je inzetten voor de lokale samenleving? Meld je dan aan voor het nieuwe project Young in Action Bunschoten-Spakenburg(Yiabs), waarbij je in een periode van 8 weken 32 uur werkt aan de leukste activiteiten.

Op maandag 19 april gaat het project van start. Jongeren kunnen zich op diverse manieren inzetten voor anderen en samen leuke dingen doen. Van cupcakes maken voor Moederdag tot aan soep maken voor daklozen en de Genadebank. Maar ook virtuele streetdance hoort tot de mogelijkheden, net als wethouder voor één dag.

Het project is ontstaan om meer perspectief te bieden aan jongeren gedurende de coronamaatregelen. In totaal kunnen 100 jongeren zich aanmelden om mee te doen. Voor hun inzet krijgen zij achteraf een cadeaubon van € 50,- die zij kunnen besteden bij lokale winkels. Interesse? Ga snel naar www.yiabs.nl en meld je aan!

Vorig artikelKasteel Groeneveld Pilotlocatie
Volgend artikelWeer geopend!