Als Pilotlocatie opent Kasteel Groeneveld haar poorten van 9 t/m 11 april voor publiek van 11-16 uur. Kasteel Groeneveld zal gedurende deze dagen een testlocatie zijn om te kijken hoe publiek en Covidgestructureerd geregeld samengaan. Om toegang te krijgen dient u zich vooraf (maximaal 40 uur van tevoren) te testen en met een negatieve uitslag bent u van harte welkom. Het spreekt voor zich dat u een mondkapje draagt en anderhalve meter afstand bewaart.
Er wordt gewerkt in tijdslots van een uur en reserveren is verplicht via de website (www.kasteelgroeneveld.nl). Bij de reservering voor uw bezoek kunt u ook direct een (gratis) test boeken. www.testenvoortoegang.nl
Dat Kasteel Groeneveld weer publiek mag verwelkomen is een reden om uit te pakken:
Uiteraard kunt u zelf op verkenningstocht en genieten van de bijzondere behangselschilderijen, het unieke stucwerk van Van Logteren evenals de bijzondere boomboekenverzameling (Xylotheek) op de begane grond. Maar om er een echt dagje uit van te maken, is er dit weekeinde speciaal een expositie van Ben Rikken, een speurtocht kasteel (geschikt v.a. 8 jaar), optredens van Crescendo op zaterdag en zondag treden violiste Anastasia Kozlova en harpiste Eva Tebbe op. Vanzelfsprekend kunt u zelf ook het gebouw verkennen.

Vorig artikelRoy Tol versterking voor Spakenburg
Volgend artikelJongeren in actie voor anderen