De laatste weken komt het steeds vaker voor dat op zondagmiddag allerlei mensen zich op het sportpark van de IJsselmeervogels begeven. Niet alleen is dit niet toegestaan, maar moet de club constaterendat er ook de nodige schade ontstaat.

Jonge jeugd beschouwt het zeil over de luxe stoelen als glijbaan, oudere jeugd ziet de tribune als hangplek en op de bijvelden wordt er regelmatige gevoetbald of rondgehangen. Er wordt veel troep achtergelaten en worden er beschadigingen aangebracht.

Het betreden van het sportpark buiten de openingstijden niet is toegestaan, al helemaal niet met de geldende coronamaatregelen. IJsselmeervogels wil daarom iedereen oproepen om het sportpark niet langer te betreden buiten de openingstijden en zullen daar de komende tijd strenger op toezien.

Vorig artikeltulpen
Volgend artikelGerookte zalm op Koningsdag