Ondernemers en bewoners op de bedrijventerreinen Zuidwenk, Haarbrug en De Kronkels kunnen zich aanmelden voor betaalbaar glasvezelinternet. Dit kan tot 17 juli 2021. Ondernemers en bewoners die voor desluitingsdatum een abonnement afsluiten betalen geen aansluitingskosten.
“Hier in de omgeving is een grote behoefte aan glasvezelinternet. Het Nieuwe Werken verovert Nederland en dan is een grote uploadsnelheid en een stabiele verbinding cruciaal. Mensen denken vaak voldoende bandbreedte te hebben, maar met een glasvezelaansluiting ervaren ze het verschil. Door nu over te stappen op glasvezel kan de ondernemer hiervan de vruchten plukken. En door slim om te gaan met automatisering ontstaan er ook volop kansen tot kostenbesparing!”,Corné van Delen, Eigenaar en Algemeen Directeur bij Van Delen
“Telecom/ICT maakt een belangrijk onderdeel uit van de moderne bedrijfsvoering. De behoefte aan meer bandbreedte neemt toe, maar daarmee ook de vraag naar een hoge betrouwbaarheid van de oplossing. Immers, er wordt steeds vaker gebruikt gemaakt van ICT diensten uit de cloud. Iedere ondernemer is verschillend en heeft verschillende vragen, maar er is wel een rode draad in de gewenste dienstverlening als het om ICT gaat: een hoge beschikbaarheid van het netwerk. Om die reden is de komst van een betaalbaar en betrouwbaar glasvezel netwerk in Bunschoten-Spakenburg zeer welkom.”, Zeger van Twillert, Algemeen Directeur van T-ICT te Bunschoten.
Lokale zichtbaarheid is erg belangrijk voor DELTA Fiber Netwerk. Zij werkt samen met diverse telecomaanbieders uit de regio.
Wilt u weten of u in aanmerking komt voor glasvezelinternet via DELTA Fiber Netwerk? Doe dan de postcodecheck op gavoorglasvezel.nl/zakelijk. Hier vindt u ook meer informatie over glasvezel op de bedrijventerreinen in de regio.

Vorig artikelElektrisch rijden in Bunschoten
Volgend artikelAdopteer een monument