Eens in de drie jaar wordt de Gemeenteprijs uitgereikt aan een inwoner, organisatie of instelling die een actieve bijdrage levert aan de samenleving van Bunschoten. In 2018 werd deze prijs gewonnen doorde Truckersdag. Dit jaar vindt de uitreiking van de Gemeenteprijs plaats op woensdag 6 oktober, met als bijbehorend thema ‘Het verschil maken’.

Wie of wat maakt volgens u écht het verschil voor de gemeente Bunschoten, doet meer dan verwacht wordt en zorgt voor verandering? Dat kan een persoon zijn, een groep mensen, een vereniging of stichting of een organisatie die zich extra heeft ingezet voor de samenleving. Wat zou er bijvoorbeeld gebeuren als die perso(o)n(en) of instelling(en) er niet meer zijn?
Kent u zo’n persoon of organisatie die hét verschil maakt? Meld diegene dan aan voor de Gemeenteprijs. Via het aanmeldformulier op www.bunschoten.nl/gemeenteprijs kunnen inwoners, instellingen en/of organisaties zich aanmelden en anderen voordragen. Aanmelden kan tot en met woensdag 26 mei.

Vorig artikelUitslag wedvlucht oude duiven
Volgend artikelGemeentehuis dicht op 5 mei