Er wordt hard gewerkt aan het vierde wooneiland van Rengerswetering. Voor de aanleg van dit eiland vinden grond- en rioolwerkzaamheden plaats langs de Oostelijke Randweg. Binnenkort wordt gestart metde nutswerkzaamheden om het gebied ook te voorzien van elektra, water, data en telecom.
Om deze voorzieningen aan te kunnen leggen, vinden vanaf maandag 17 mei tot medio juli in de volgende straten werkzaamheden plaats:
• Vondelstraat
• Nicolaas Beetstraat
• Oostelijke Randweg
• Dwarskamp, incl. kruisingen met Voorste Kamp en Paardenkamp
• Bloemkamp, incl. kruisingen met Tabakskamp en Achterste Kamp
• Polkampen, incl. kruising met Bunschoter Veenkamp
De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Van den Heuvel. Deze aannemer informeert de bewoners op tijd als het eigen terrein tijdelijk niet toegankelijk is. Het doorgaande verkeer ondervindt beperkte hinder door het nutswerk.

Vorig artikel‘Toen ging de zee hier te keer’
Volgend artikelKranslegging Sovjet Ereveld