Voor reizen buiten Nederland geldt nu nog: reis alleen bij ernstige familieomstandigheden of voor werk dat echt niet uitgesteld kan worden en waarbij fysieke aanwezigheid absoluut nodig is. Vanaf 15 meizijn reizen naar landen met een laag besmettingsniveau weer mogelijk. Controleer daarom nu alvast of uw ID-bewijs nog geldig is.

Als het namelijk weer mogelijk is om naar het buitenland te gaan, heeft u daar een geldig paspoort of identiteitskaart voor nodig. Als uw ID-bewijs verlopen blijkt te zijn, moet u een nieuwe aanvragen. Het aanvragen van een reisdocument duurt op dit moment in principe zes dagen.

Door nu al te controleren of het document nog geldig is, bent u nog (ruim) op tijd om een nieuwe aan te vragen bij het gemeentehuis. Heeft u een nieuw reisdocument nodig? Dan kunt u een afspraak maken via het telefoonnummer 033 – 299 1411.

Vorig artikelVeel meer klachten over geluidsoverlast
Volgend artikelTijdelijke drempel Eemdijk wordt verwijderd