In oktober 2018 is het Nationaal Preventieakkoord ondertekend. Dit akkoord heeft als doel om te zorgen dat in 2040 roken, overgewicht en alcohol- en drugsgebruik zijn verminderd en Nederland zo gezonderwordt. In de gemeente Bunschoten wordt gewerkt aan een lokale versie van het Preventieakkoord. Hiervoor wil de gemeente graag weten wat u belangrijk vindt!

Meerdere partijen hebben al meegedacht en gesproken om bestaande campagnes en acties te integreren tot een totaalplan. Nu is de gemeente benieuwd welke acties u het meest belangrijk vindt om overgewicht, roken, alcohol- en drugsgebruik in Bunschoten terug te dringen. In de enquête op www.bunschoten.nl/meedenken-preventieakkoord vindt u bij elk onderwerp een lijst met acties. Hier kunt u aangeven welke u het meest belangrijk vindt door bij elk onderwerp een top 3 van acties te maken. Hoe belangrijk vindt u het bijvoorbeeld dat verenigingen/sportaccommodaties rookvrij zijn? Of hoe belangrijk vindt u het dat er op school aandacht is voor gezondheid en weerbaarheid? Vul de enquête in en laat het weten!
De acties waarvan uit de enquête blijkt dat ze het meest gewenst zijn, worden gebruikt bij het opstellen van het Lokale Preventieakkoord. Met expertise en energie van professionals, vrijwilligers en inwoners bepalen we samen de inhoud van het Lokale Preventieakkoord Bunschoten!

Vorig artikelLOS KLASSIEK
Volgend artikelPrairiehondjes geboren in DierenPark Amersfoort