Door de versoepelingen rondom de coronamaatregelen is het weer mogelijk om bij de Blauwen samen te komen op het buitenterras van deze gezellige club. De koelkasten zijn tot aan de nok toe gevuld, de frituurpannenzijn brandschoon en de bar blinkt! Kom dus weer ouderwets gezellig langs om te proosten met elkaar. De openingstijden voor deze week zijn als volgt:
Donderdag 16:00 tot 20:00 uur
Vrijdag 16:00 tot 20:00 uur
Zaterdag 9:00 tot 20:00 uur
Let op! Dit alles is natuurlijk alleen mogelijk binnen de maatregelen die nog steeds gelden voor buitenterrassen. De belangrijkste regel is daarbij dat aan een tafel maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand mogen zitten. Tenzij het gaat om personen uit hetzelfde huishouden en kinderen tot en met 12 jaar. De club doet er alles aan om deze maatregelen te handhaven, het helpt natuurlijk als iedereen hieraan mee werkt.

Vorig artikel600 euro voor Dierenpark Amersfoort
Volgend artikelDierenpark Amersfoort weer open