De overheid heeft besloten dat de tweede stap in de versoepelingen ├ęcht ingaat. Dat betekent dat Dierenpark Amersfoort na een sluiting van vijf maanden vanaf aanstaande woensdag 19 mei eindelijk weerde deuren mag openen.
Hoe ziet een bezoek aan het park er straks uit?
Een bezoekje aan het park zal er misschien iets anders uitzien dan dat je bent gewend. Ons park is aangepast aan de geldende richtlijnen. Zo zijn de binnenlocaties gesloten, geldt er een eenrichtingsroute in het park en kun je bij de horecagelegenheden alleen eten en drinken afhalen. Lees voor je bezoek de Veilig Samen Uit-pagina goed door zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Dierenpark Amersfoort is erg blij met alle steun die het heeft ontvangen.

Vorig artikelBuitenterras gaat open
Volgend artikelVerkiezing van meest toegankelijke gemeente van start