De vrijwilligers van de fietsboot Eemlijn hebben de medewerkers van GOM Zorg, die werkzaam zijn in het Meander Medisch Centrum, in het zonnetje gezet. Zij deden dit door aan Mohamed Ait Ouidirne van GOMZorg 120 vrijkaartjes aan te bieden voor een vaartocht met de fietsboot over de Eem.
In deze bijzondere coronatijden wordt er van vele mensen extra inzet gevraagd. De vrijwilligers van de fietsboot Eemlijn hebben veel respect voor al deze mensen in de verschillende sectoren.
Er werd besloten om er één groep uit te pikken en dat werden de medewerkers van GOM Zorg.
Gerrit Prins, secretaris van de fietsboot Eemlijn, benadrukte dat deze groep wel eens bij het grote publiek wat naar de achtergrond verdwijnt terwijl “iedereen blij met schoon is”, zeker als je ernstig ziek in het ziekenhuis ligt. Daarom voor deze groep een kleine attentie in de vorm van een vrijkaartje.

Vorig artikelSpringtouwestafette in plaats van Sportdag
Volgend artikelEikenprocessierups laat