Het bestuur van de Schoolsportdag Buschoten heeft een echte springtouwestafette georganiseerd. De sportdag die in normale omstandigheden elk jaar gehouden wordt kon opnieuw niet doorgaan vanwege corona.Dirk-Jan de Graaf, voorzitter van de Schoolsportdag vindt het vanzelfsprekend heel jammer dat dit populaire evenement opnieuw niet door kan gaan. Hij denkt in het bijzonder aan de groepen 8 van de basisscholen. Voor die kinderen komt er geen sportdag meer.
Het bestuur heeft wel een alternatief geregeld. Op de dag van de ‘gewone’ sportdag, vrijdag 28 mei is er voor alle basisscholen van de gemeente Bunschoten een Springtouw Estafette georganiseerd.

Alle leerlingen van de groepen 3 t/m 8 gaan tijdens deze springtouwestafette 25 minuten lang touwtjespringen. De start is om 9.00 uur voor De School met de Bijbel in Eemdijk en de finale is bij De Wegwijzer om 14.00 uur. Er komt een live-stream, zodat iedereen online mee kan genieten. Kijk voor meer informatie op www.deschoolsportdag.nl

Vorig artikelBunschoten wil zelf lachgasverbod invoeren
Volgend artikelEemlijn zet GOM Zorg in het zonnetje.