Trek op zaterdag 5 juni je wandelschoenen aan of pomp de banden op van je fiets want dan is het tijd voor een Rondje met Pit! In heel Nederland zijn de trofeewinnaars van Kern met Pit 2020 aan de slaggegaan om een geweldig leuke route uit te stippelen waarin je al die bijzondere initiatieven zélf kunt bekijken. Het belooft een inspirerende dag te worden voor en door
enthousiaste burgers met pit!
Hoe werkt het? In elke provincie kun je terecht voor een mooie fiets- of wandelroute langs de trofeewinnaars uit 2020 van Kern met Pit en andere initiatieven. In IJsselstein breng je een bezoek aan het groene trefpunt WIJkoken, de trofeewinnaar uit de provincie Utrecht. Daar kunnen buurtgenoten tegen kostprijs een heerlijke maaltijd krijgen, gemaakt door vrijwilligers. Speciaal voor het Rondje met Pit maken zij nu ook voor jou lekkere hapjes!
Je wandelt vervolgens door de Wijktuin Achterveld & Groenvliet terwijl er voor de kinderen van alles te doen is in de
speeltuin en kinderboerderij. Neem naast de goodiebag ook een speciale prikstok mee – gesponsord door de Provincie
Utrecht -, zodat je onderweg mee kunt helpen om de wijktuinen schoon te houden. Oh, en kijk goed naar boven: de ooievaars hebben kleintjes gekregen!
Op www.kernmetpit.nl/rondjemepit vind je meer informatie over de Rondjes met Pit en kun je je inschrijven op een
provincie en een tijdstip (en je +1 ook!). Deze inschrijving is belangrijk om de rondjes coronaproof te houden. Uiterlijk donderdag 2 juni ontvang je de precieze route en meer informatie in je mail.
Ga snel naar www.kernmetpit.nl en schrijf je in.

Vorig artikelGeen afspraak meer nodig bij aanbiedstation
Volgend artikelUitzetten jonge palingen