In het Openluchttheater Amersfoort in bos Birkhoven wordt deze zomer een concertreeks georganiseerd. Van 16 juli tot en met 1 augustus staan meerdere optredens van artiesten gepland onder de naam ‘Losin het Bos!’ Naast optredens van o.a. Rolf Sanchez, Emma Heesters, Abba Fever, Ruben Hein en Ginger, kan je ook lachen bij een cabaretvoorstelling, romantisch samen popcorn eten tijdens een filmavond, of wie weet ben jij de slimme winnaar van de Popquiz! Dit alles wordt omlijst door de sprookjesachtige omgeving van Bos Birkhoven en afgemaakt met een spectaculaire decor, foodtrucks en meer om de festivalervaring compleet te maken.
In het theater is plek voor ongeveer 300 bezoekers per show, waarbij de richtlijnen van het RIVM in acht worden genomen.

www.losinhetbos.live

Vorig artikelBeleidsplan gladheidsbestrijding 2021 – 2025
Volgend artikelGetuigen gezocht