Vanaf zaterdag 5 juni a.s. pakken enkele bottereigenaren de rondvaarten over het Eemmeer weer op!
Relax en geniet, één uur lang, van een rustgevend uitzicht vanaf een authentieke vissersboot. Door Coronamaatregelenblijven de zeilen laag en schepen maximaal 8 personen in. Dat betekent meer ruimte per passagier.
Tijdens de tocht vertelt de enthousiaste bemanning alles over de werking van het schip en de visserij in Spakenburg.

Van maandag tot en met zaterdag vertrekken 3 vaarten per dag om 12.00 uur, 13.30 uur en 15.00 uur. Tickets zijn online te reserveren via museumhavenspakenburg.nl. Losse tickets zijn verkrijgbaar in de Wereldwinkel (Oude Schans 90) of aan boord bij de schipper.

Voor het aan boord gaan ontsmetten opstappers hun handen bij de hygiënebar aan wal.

Wie gaat er mee het Eemmeer op?

Vorig artikelOntmoetingscentrum De Bron open voor het hele dorp
Volgend artikelUittip: Open Tuinendag Utrecht