Eemdijk heeft zich voor komend seizoen versterkt met 21-jarige middenvelder Mark de Graaf. Hij heeft in de jeugd van IJsselmeervogels gespeeld en tekent voor een seizoen op De Vinken.
Ook AbderrahimLoukili gaat naar Eemdijk.
De afgelopen twee jaar voetbalde De Graaf in de Verenigde Staten. Hij combineerde daar bij Shawnee State University sport met studie. Terug in Nederland, sluit hij aan bij Eemdijk. “Mark is de middenvelder die nog ontbrak in onze selectie”, zegt manager technische zaken Jan van Twillert.
“Hij kan goed op de nummer 8-positie uit de voeten. Hij heeft een uitstekend gevoel voor positie en weet wat er om hem heen gebeurt. Een verbindingsspeler met een natuurlijk leiderschap.”
“Voordat Mark naar Amerika vertrok is er al contact geweest voor een overgang”, zegt Van Twillert. “Mark traint al een paar weken mee en hij maakt een gedreven indruk. Hij is fit, leergierig en maakt aan de bal de juiste keuzes.”

Ook de komst van Abderrahim Loukili werd door Eemdijk aangekondigd. Deze 29-jarige speler uit Houten tekent ook voor een jaargang bij de Diekers.
De buitenspeler heeft gespeeld bij Hercules, IJsselmeervogels en DOVO. In Utrecht werkte Louiki al samen met trainer Willem Romp. “Ik had twee seizoenen geleden niet gedacht dat Abderrahim op De Vinken actief zou zijn, maar alles bij elkaar past dit perfect”, zegt Van Twillert.
“Abderrahim is een speler die op meerdere posities uit de voeten kan. Op divisieniveau heeft hij zijn sporen verdiend. Hij zal voor ons op hoofdklasseniveau het verschil kunnen maken”, vervolgt de technisch manager.
Na Frank Heus, Niels de Jong en Tim Koelewijn zijn De Graaf en Loukili de vierde en vijfde nieuwe speler in de selectie van trainer Willem Romp. De selectie van Eemdijk is daarmee rond.

Vorig artikelMet Andere Woorden
Volgend artikelVerloren en gevonden