Help een kind zo thuis mogelijk opgroeien! Digitale info avond zorg in pleeggezinnen, gezinshuizen en vrijwillige (informele) zorg Niet alle kinderen kunnen rekenen op een stabiele thuissituatie. Somsis het nodig dat ze voor een middag, een weekend, maand of langer bij andere mensen terecht kunnen. Deze info avond is voor mensen die hun huis en hart voor hen open willen stellen, naar mensen die iets (praktisch) willen doen voor andere kinderen. Is dit iets voor jou? Wil je er meer over weten en erover nadenken wat jij kunt betekenen? Kom dan naar de online informatiebijeenkomst en meld je aan! Aan deze informatiebijeenkomst wordt meegewerkt door meerdere jeugdhulporganisaties, vrijwilligersorganisaties en instellingen die gezinshuiszorg bieden, maar ook door de gemeenten Leusden en Amersfoort. Al deze organisaties werken samen om alle kinderen en jongeren zo thuis mogelijk op te laten groeien. Als je nu al meer informatie wilt over wat de deelnemende organisaties doen kun je kijken op de websites van: Amerpoort, Gezinshuis.com, Gezinsparaplu, Leger des Heils, De Rading, Stichting Present Amersfoort, Timon, William Schrikker Gezinsvormen, Youké. De informatieavond wordt georganiseerd voor inwoners van de gemeenten Leusden en Amersfoort, maar als je in een omliggende gemeente woont willen we je ook van harte uitnodigen om deel te nemen aan deze avond! Immers zorg voor kinderen houdt niet op bij de grenzen van een gemeente. Online informatiebijeenkomst: Woensdag 16 juni om 19:30 – 21.30 uur

Info: https://www.rading.nl/overig/aanmelden-online-infoavond-16-6-2021/

Vorig artikelVeel problemen met de Eembrug
Volgend artikelVebowand telt al vele nesten!