Na een lange verplichte sluiting heeft Museum Soest de deuren weer geopend.
In 2020 was het museum gestart met een zeer uitgebreide expositie over de historieschilder Johan Herman Isings. Ook zeer bekendgeworden door de welbekende schoolplaten. Naast de uitgebreide expositie van Isings werd ook een expositie met werken van de kunstschilder Cornelis de Bruin, een veelzijdig impressionist, georganiseerd. Vanwege de coronasluitingen zijn beide exposities nog te zien tot en met 1 augustus 2021.
Bezoek museum Soest en geniet tijdens uw wandeling door het museum van een kopje koffie of thee wat u tot 1 juli 2021 gratis door de vrijwilligers wordt aangeboden. Met in achtneming van de coronamaatregelen is dit ook weer mogelijk.

Zie voor openingstijden e.d. www.museumsoest.nl.

Vorig artikelKnekelhuisje heeft luiken
Volgend artikelHelp een kind zo thuis mogelijk opgroeien