Aanstaande zaterdag 12 juni, wordt vanaf 13.30 uur het Vlinderpad gelopen door de IVN Natuurwerkgroep Bunschoten. De wandeling (elke tweede zaterdag van de maand in de zomer) start aan de Nijkerkerweg(hoek Rengerswetering), ingang nieuw natuurgebied Laakzone B bij de oeverzwaluwenwand, is ongeveer 300 meter lang en duurt tot 14.30 uur. De wandeling is onder de leiding van leden van de IVN Natuurwerkgroep Bunschoten, Peter van der Wijst en Gerrit de Ruijter. Er wordt gezocht en gekeken naar vlinders, libellen en juffers rondom het betonnen pad. De deelname aan de wandeling is vrij en aanmelden hoeft niet. Een verrekijker kan handig zijn, daar kun je immers ook vlinders goed mee bekijken. Daarnaast kijken wij ook naar de Vebowand Bunschoten waar meer den 200 paartjes oeverzwaluwen broeden op dit moment.
De weersverwachting voor de vlinders voor aanstaande zaterdag is bijzonder gunstig. Het wordt lekker warm en de zon schijnt veelvuldig!

Vorig artikelOranjeconcert
Volgend artikelRaadsbijeenkomst Baarn, Bunschoten en Soest