Het Nederlands Het Nederlands Zwartbles Schapenstamboek wil 4 september een landelijke keuring houden. Op 9 juli valt het definitieve besluit. De geplande fokdag is in Bunschoten.

Volgens het NZS lijkthet erop dat de coronaregels zo’n keuring op 4 september mogelijk gaan maken. Dat is nog niet helemaal zeker en daarom zal 9 juli een definitief besluit worden genomen. Dat is ruim voordat deelnemende fokkers hun schapen moeten laten vaccineren tegen Q-koorts.

De geplande fokdag zal plaatsvinden in Stal Groenendaal in Bunschoten. Ook leden van de Zwartbles Fokkersgroep kunnen deelnemen. wil 4 september een landelijke keuring houden. Op 9 juli valt het definitieve besluit. De geplande fokdag is in Bunschoten.

Volgens het NZS lijkt het erop dat de coronaregels zo’n keuring op 4 september mogelijk gaan maken. Dat is nog niet helemaal zeker en daarom zal 9 juli een definitief besluit worden genomen. Dat is ruim voordat deelnemende fokkers hun schapen moeten laten vaccineren tegen Q-koorts.

De geplande fokdag zal plaatsvinden in Stal Groenendaal in Bunschoten. Ook leden van de Zwartbles Fokkersgroep kunnen deelnemen.

Vorig artikelLaadpalen DierenPark Amersfoort in gebruik
Volgend artikelLente